Προφίλ - BrillBird Hellas-Cyprus 

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
 
Η φιλοσοφία της BrillBird...

Το πρώτο μέρος του ονόματος του BrillBird, το «Brill», σημαίνει τον τέλειο πολύτιμο λίθο το μπριγιάν: διαυγές και απο όλες τις πλευρές ειναι λαμπερό, αλλά ισχυρό και διαχρονικό. Όσο και τα υλικά της BrillBird. Γι ‘αυτό μπορούμε να το πούμε με υπερηφάνεια: τα νύχια σας είναι το κόσμημα σας! Το δεύτερο μέρος του ονόματος, το «Bird», είναι ένα πουλί της φαντασίας, το σύμβολο της ελευθερίας και της ανόδου του καλλιτεχνικού μυαλού.
Με τη χρήση των επιλεγμένων υλικών της BrillBird, τα οποία είναι πολύχρωμα και αποτελεσματικά, και με τα εξελιγμένα εργαλεία της, καθένας μπορεί να αισθάνεται την γεύση της καλλιτεχνικής ελευθερίας όταν δημιουργεί όμορφα νύχια!
 
Το στύλ της BrillBird...
 
Η πιο συναρπαστική αποστολή είναι για να δημιουργήσουμε αρμονία μεταξύ μόδας και στύλ. Γιατί πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικά ζητήματα. Αν και η μόδα είναι δυναμική, αλλάζει και ανανέωνεται σχεδόν κάθε έξι μήνες, το στυλ είναι ένα μόνιμο πράγμα. Αν και το στυλ μπορεί να ανανεώνεται από καιρό σε καιρό σε μερικά μέρη, αλλά θα διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της μοναδικότητας του για πάντα. Η BrillBird αλλάζει επίσης μαζί με τη μόδα: νέα χρώματα, νέες τεχνικές, νέες εξελίξεις των υλικών. Στην καταιγίδα της αλλαγής, η BrillBird σημαίνει μια μεγάλη βοήθεια για τους χρήστες της. Επειδή η BrillBird έχει το δικό της στύλ, που ποτέ δεν αλλάζει, πάντα θα δίνει μια ασφαλές και αληθινή εμπιστοσύνη σε όλους μας. Γιατί το στύλ της BrillBird είναι: η κομψότητα και η ποιότητα.
 
Τα πλεονεκτήματα της BrillBird...
 
Έχουμε το πιο σύγχρονο εργοστάσιο στον κόσμο, οπου εκεί δημιουργούμε και έλεγχουμε όλες τις νέες εξελίξεις μας. Η αμερικανική εταιρεία BrillBird έχει το πιο μοντέρνο εξοπλισμό, καθώς και τους πιο ικανούς επαγγελματίες οι οποίοι εργάζονται σκληρά κάθε μέρα για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες πρώτες ύλες για Εσάς! Η εμπιστοσύνη σας για τα προϊόντα της BrillBird είναι το πιο σημαντικό καθήκον μας. Πρώτη φορά στον κόσμο έχουμε τα υλικά που γεννήθηκαν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας! Μειώσαμε τη χημική περιεκτικότητα των προϊόντων μας στο ελάχιστο. Με αυτό δημιουργήσαμε την πρώτη οικογένεια προϊόντων που είναι ασφαλή στην χρήση για όλους.
Ολα τα συστατικά είναι μόνο υποαλλεργικά, απαλλαγμένα από φορμαλδεΰδη, νικέλιο και οξέα! Όλα τα προϊόντα BRILLBIRD αντιστοιχούν στο αμερικανικό δίκαιο, με αυστηρούς ελέγχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκή οδηγία 1223/2009 ΕΚ) για την ηρεμία σας και την ασφάλεια των πελατών σας!
BRILLBIRD είναι προϊόν που παρασκευάζεται στην Η.Π.A.
Φερούμε δικαίως τον τίτλο, ότι τα προϊόντα της BrillBird είναι: Προϊόν της Χρονιάς! Η BrillBird είναι ο τέλειος συνδυασμός του στύλ, της κομψότητας και της ποιότητας.
 
Γιατί είμαστε υπερήφανοι...
 
Είμαστε πολύ υπερήφανοι που πολλοί επαγγελματίες επιλέγουν τη μάρκα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία! Επίσης οτι έχουμε παγκοσμίως αναγνωρισμένες εκπαιδεύτριες, οι οποίες ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να σας φέρουν τις πιο καινούργιες τεχνικές.

Σχόλια Πελατών

 
Φόρμα Επικοινωνίας       Ενημερωτικό δελτίο

Φόρμα ΕπικοινωνίαςΤελευταία Νέα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ενημερωτικό δελτίο


Copyright © 2010-2016 Viktoria Horvath-Kousi - BRILLBIRD-LadyLash Hellas-Cyprus. All rights reserved. Διατηρεί καθε δικαίωμα!